زمان و مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی 1401

ضمن عرض تبریک به شما، به اطلاع میرساند دانشگاه فروردین قائم شهر با دریافت کمترین میزان شهریه در کشور (حدود 1300000 تومان، جمع شهریه ثابت و متغیر، بصورت اقساطی) بهمراه کیفیت برتر آموزشی، گام بلندی در جهت رشد و پیشرفت علمی منطقه برداشته است. بدین منظور پذیرفته شدگان محترم با رعایت موارد ذیل، میتوانند نسبت به انجام ثبت نام اقدام نمایند.

زمان ثبت نام:

پنج شنبه 1401/06/31 الی چهارشنبه 1401/07/6

مدارک مورد نیاز:

1- پرینت قبولی سازمان سنجش (در موسسه قابل دریافت است)

2- اصل یا گواهی موقت مدرک دیپلم یا پیش دانشگاهی

3- ریز نمرات موارد بالا

4- اصل شناسنامه + کپی تمام صفحات (3 سری)

5- اصل کارت ملی + کپی (3 سری)

6- عکس 4*3 (6 قطعه)

7- مدرک وضعیت نظام وظیفه مخصوص برادران (3 سری)

* شهریه علی الحساب جهت ثبت نام اولیه مبلغ 6.000.000 ریال میباشد.

(دانشجویان میتوانند از مزایای پرداخت اقساطی و وام قرض الحسنه دو درصدی با بازپرداخت بعداز دوران فارغ التحصیلی، جهت پرداخت شهریه استفاده نمایند)

تذکر 1: درصورت کسری هریک از مدارک، پذیرفته شده میتواند ثبت نام خود را انجام داده و در هفته آتی نسبت به تکمیل پرونده دانشجویی خود اقدام نماید.

تذکر 2: دانشجویانی که امکان ثبت نام حضورری برایشان مقدور نمی باشد، میتوانند از روز شنبه بصورت آنلاین، در همین سامانه اقدام به ثبت نام نمایند.